Onze proeflessen zijn voorbij, u kan niet meer zomaar komen proberen!
U of uw kind kan enkel nog meedoen als wij de inschrijving (via de website) én de betaling ontvangen hebben.
Beide moeten in orde zijn voor de verzekering!

Proeflessen gemist? En wil je toch nog komen proberen, stuur ons dan eerst een mailtje om een tijdelijke verzekering in orde brengen.
Dit kan wel pas vanaf de herfstvakantie.

Proeflessen 2019

Binnenkort starten we met ons 10de  sportjaar! We hopen allemaal bekende en nieuwe gezichtjes te mogen ontmoeten.
Onze proeflessen gaan door van maandag 9 september tot en met zondag 22 september.

Op voorhand inschrijven? Niet nodig!

Je kan elke tak 2 keer GRATIS komen meedoen. Elke tak voor jouw leeftijd en interesse natuurlijk.
Je hoeft NIET op voorhand in te schrijven of te betalen voor de proeflessen. Gewoon komen!
Ouders en kinderen die Sportuna al kennen en sowieso opnieuw aansluiten, mogen al sneller inschrijven natuurlijk. Dat vergemakkelijkt alles een beetje.

De proeflessen gaan door op de gewone uren; deze vind je hier: uren.
Bijvoorbeeld: peuterbeweging is altijd op zaterdag van 9.00u tot 10.00u
Dan zijn het nu ook proeflessen op zaterdag 14/9 van 9.00u tot 10.00u en op zaterdag 21/9 van 9.00u tot 10.00u

Goed om weten..

Ook ouders zijn welkom om een kijkje te nemen tijdens deze proeflessen. Wij willen wel vriendelijk vragen dat enkel de ouders (of iemand anders) komen kijken. Grootouders, broers en zussen kunnen de kindjes aan het werk zien tijdens onze Sportuna show.
Vorig jaar was het soms een overrompeling tijdens de proeflessen peuterbeweging en de kleutertakken, dit is niet de bedoeling.

Dit jaar gaan wij strenger toekijken dat er slechts 1 à 2 personen per kind komen kijken. Mama kan de ene week komen kijken, papa de andere week.
Ook willen wij vragen om tijdens de proeflessen rustig aan de kant te blijven zitten. Alvast bedankt voor jullie fijne medewerking.

Je kan geen proeflessen volgen in een tak die niet voor jouw leeftijd is.
Uw kind kan niet in de tak blijven zitten als we merken dat de leeftijd niet klopt. Bespaar uw kindje dus zelf het verdriet en laat uw kindje niet deelnemen in een andere tak omdat dat uur beter uitkomt.
Heb je toch een gegronde reden voor een uitzondering (medisch, zittenblijver), stem dit dan vooraf af het bestuur of dit mogelijk is, via onze contact gegevens.

Geen selectie lessen meer!

De takken preselectie keurgroep + keurgroep + gevorderd hiphop + gevorderd hiphop plus werken niet meer met selectie lessen. Wij selecteren kinderen vanuit onze takken turnen en hiphop.
Wat kan je dus doen om geselecteerd te worden? :-) Gewoon inschrijven voor onze turn - en danstakken. Heb je talent? Dan zal je worden aangesproken door onze lesgeefsters en zullen zij jou vragen om een keertje te komen proberen in onze keurgroep of in onze lessen gevorderd hiphop of gevorderd plus.

Geen plaats meer!

Dit jaar zijn er in acrogym GEEN proeflessen. Onze duo's en trio's zijn gevormd en er is voorlopig geen plaats.
Mochten wij merken dat er een plaats vrij gekomen is, dan gaan wij zelf op zoek in de takken turnen en trampoline naar gemotiveerde kinderen.

Inschrijven

Inschrijven kan tijdens en na de proeflessen en gebeurt online: http://sportuna.be/inschrijven
Enkele héél belangrijke zaken hierbij zijn :

 • Een inschrijving is pas compleet door online in te schrijven én te betalen (via overschrjiving).
 • We werken ook dit sportjaar met een stop op bepaalde takken om de veiligheid van de kinderen te bewaken. Onze huidige leden hebben voorrang om in te schrijven vanaf 9 september tot en met 22 september.
  Vanaf 23 september kunnen wij geen plekje meer voorzien als de tak volzet is, ook al was je vorig jaar reeds lid in deze tak. Dankjewel voor je begrip.
 • De inschrijvingen én betalingen dienen te gebeuren VOOR 1 oktober 2019.
 • Het is voor ons gemakkelijk als je bij de betaling de volledige naam van je kindje + tak ( bv. "turnen 1e leerjaar") als vermelding opgeeft
 • Het email adres dat je opgeeft, gebruiken wij een gans sportjaar als communicatiemiddel ( om bv. onverwacht een les te annuleren omdat een lesgeefster ziek is )
  Liefst dus een recent en druk bezocht/bekeken mailadres doorgeven aub!
 • Ieder jaar merken wij foutieve gegevens op en kunnen wij ouders niet bereiken.....controleer dus heel goed je mailadres, je telefoonnummer en uiteraard al de rest ook :-)
 • Inschrijven kan enkel in de tak van jouw geboortejaar!!

Ook leden van vorig jaar moeten opnieuw inschrijven! Enkel betalen is niet voldoende, dit gaat verloren in het overzicht en u zal niet verzekerd worden!

Nog vragen?

Stuur ons een mailtje, meer info: contact.

 

Terug